Події

У ДТП за участю 4 авто на перехресті Ріхтера-Гагаріна в Житомирі постраждав водій Nissan, - поліція

25 October 2016, 13:46

 У Житомирі на перехресті вулиць С. Ріхтера (до перейменування - 1 Травня) та Гагаріна 24 жовтня зіштовхнулися дві іномарки, після чого одна з яких зіштовхнулася ще з двома авто.

Про це 25 жовтня написав сайт головного управління Національної поліції в Житомирській області.  

«24 жовтня на перехресті вулиць 1 Травня та Гагаріна у Житомирі зіткнулись автомобілі Nissan та Skoda. У подальшому Nissan від удару змінив напрям руху та по черзі зіткнувся ще з двома авто – ВАЗом та Opel. У результаті ДТП травми отримав 53-річний водій Nissan», - інформує сайт.

У поліції уточнюють, що пригода сталася увечері, близько 19.50, на регульованому перехресті. Автомобіль Nissan  рухався з боку вул. Льва Толстого  у напрямку вул. Довженка, а Skoda - по вул. Гагаріна в напрямку вул. Великої Бердичівської. Інші авто знаходились на перехресті у напрямку Льва Толстого. Медична допомога надавалась 53-річному водієві Nissan.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - зазначають в поліції.

У рамках досудового розслідування встановлюються причини та обставини ДТП.

Як повідомляв Житомир.info,  23 жовтня внаслідок зіткнення вантажівки і автобуса на перехресті Мазепи-Шевченка загинув 18-річний житомирянин.

Фото ГУ Нацполіції в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі