Економіка

Райлікарня в Житомирській області переплатила підрядникам 800 тис. грн за будівництво поліклініки

27 October 2016, 10:47

Радомишльська центральна районна лікарня Житомирської області зайво сплатила підрядникам за роботи понад 800 тис. грн.

Про це 27 жовтня написав офіційний веб-сайт Державної аудиторської служби України.

«Фінінспектори Житомирщини під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Радомишльської центральної районної лікарні виявили фінансові порушення на суму понад 1 млн грн. Зокрема, посадові особи медичного закладу зайво сплатили більш як 800 тис. грн підрядникам, які завищили обсяги та вартість виконаних будівельно-монтажних та проектних робіт під час будівництва корпусу поліклініки», - інформує сайт.

У повідомленні також зазначається, що посадові особи закладу охорони здоров'я коштом загального фонду оплатили комунальні та експлуатаційні послуги, які спожили орендарі, а також замість інших юридичних осіб покрили витрати з проведення обов’язкових медичних оглядів. Через це зайво витрачено 128 тис. грн. Також фінінспектори виявили порушення під час нарахування зарплати, оплати комунальних послуг та періодичних видань, встановили нестачу цінностей тощо.

«За недотримання законодавства з фінансових питань 7 посадових осіб лікарні притягнуто до адміністративної відповідальності. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів», - інформує прес-служба ДАСУ.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року Держфінінспекція виявила у Житомирській обласній лікарні порушень майже на 800 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі