Влада

Міноборони запевняє, що військові в АТО забезпечені зимовою формою на 100%, а житомирські волонтери збирають теплі речі

27 October 2016, 14:49

Особовий склад ЗС України стовідсотково забезпечений формою одягу, в тому числі зимовою.

На цьому 27 жовтня під час брифінгу у прес-центрі Міністерства оборони України щодо стану речового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України наголосив начальник тилу ЗСУ генерал-майор Іван Гаврилюк – повідомляє прес-служба Міноборони.

За словами Гаврилюка, військові частини, які виконують завдання в районі проведення АТО, забезпечені речовим майном. Зокрема, високими берцями, куртками та штанами польовими утепленими, білизною натільною трикотажною (фуфайка з довгим рукавом та кальсони) – по два комплекта, рукавичками трикотажними, шкарпетками зимовими по 2 пари, костюмами вологозахисними, чоботами гумовими, бронежилетами і кевларовими шоломами.

«В той же час частково потребують заміни окремі предмети польового обмундирування, що відслужили встановлені терміни експлуатації. Це куртка польова утеплена – їх потрібно замінити 8 тис. шт. та костюм польовий літній – 15 тис. комплектів. Ця заміна відбудеться протягом листопада. У нас також створено запаси речового майна на передових відділах зберігання для вирішення невідкладних (раптових) потреб по 750 комплектів: шапок-фесок, курток та штанів польових утеплених, костюмів літніх польових, білизни натільної, шкарпеток літніх та зимових», – повідомив генерал-майор Іван Гаврилюк.

Нагадаємо, житомирські волонтери постійно просять небайдужих допомогти зібрати необхідні речі для бійців на передову, в тому числі – светри, куртки, берці, шапки, термобілізну та інше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі