Місто

З 1 листопада житомиряни зможуть обрати кращі пропозиції до бюджету участі: на голосування винесли 56 проектів

31 October 2016, 12:24

На першому поверсі Житомирської міської ради з 1 по 12 листопада триватиме загальноміське голосування за найкращі проектні пропозиції до бюджету участі, яких станом на 31 жовтня відібрали 56.

Про це у коментарі Житомир.info розповів директор департаменту економічного розвитку міськради Микола Костриця.

«До міської ради подано 67 проектних пропозицій, із яких до голосування допущено 56. У цілому 67 проектних пропозицій було на суму понад 40 млн грн, а допущені – на понад 30 мільйонів. Переважно ці вони стосуються облаштування прибудинкових майданчиків, зон відпочинку, є проекти, пов’язані з благоустроєм певних територій, встановлення пам’яток і пам’ятників, з вигулом собак, проекти щодо забезпечення питною водою, по сміттю, по транспорту. Вартість найдорожчого проекту близько 1 млн грн», – зазначив він.

Учасники голосування зможуть одразу обрати до п’яти проектних пропозицій, відмітивши їх в одному бюлетені.

«Цього року у нас буде тільки паперове голосування, будуть встановлені спеціальні урни. Далі, у нас є 9 млн грн, і, відповідно, до вичерпання цієї суми обиратимуться проекти-переможці. Все залежатиме від кількості бюлетенів, але думаю, за день-два ми підрахуємо всі голоси», – додав Костриця.

Як повідомляв Житомир.info, пункт для голосування працюватиме у приміщенні Житомирської міської ради (перший поверх, фойє) з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 19:00 і в суботу з 10:00 до 16:00. Деталі та перелік проектів для голосування на сайті gromada.zt-rada.gov.ua. У голосуванні можуть брати участь особи, які мають реєстрацію місця проживання або перебування в офіційних документах «місто Житомир».

При собі необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний код або довідку про його відсутність. Віддати свій голос можна одночасно за п’ять проектних пропозицій.

У холі Житомирської міської ради, 31 жовтня 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі