Події

У Житомирській області перекинувся автомобіль КІА, за кермом якого був п’яний чоловік з Одещини

31 October 2016, 12:54

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 жовтня близько 07.00 на автодорозі Житомир – Могилів – Подільський, поблизу смт Гришківців. Транспортний засіб перекинувся за межами автодороги.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції, працівники якої встановили, що водій автомобіля KIA Cerato, 20-річний житель Одещини, рухаючись зі сторони м. Житомира, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де сталося перекидання. Унаслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Бердичівської міської лікарні. За попередніми даними, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», ­ йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 28 жовтня водій Peugeot врізався в огорожу залізничного переїзду і залишив автомобіль із травмованим пасажиром.

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі