Події

У Житомирському районі рейдова група вилучила в браконьєрів ніж і незареєстровану мисливську рушницю

31 October 2016, 17:46

Рейдова група 30 жовтня виявила у лісі поблизу села Корчака трьох чоловіків, які незаконно полювали. В одного з них вилучили незареєстровану мисливську рушницю, в іншого – мисливський ніж. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 13:00 працівники спільної рейдової групи, до складу якої увійшли працівники поліції, екологічної служби та Житомирського лісгоспу, помітили у береговій зоні річки Тетерів трьох невідомих, які, ймовірно, полювали. Під час перевірки з’ясувалось, що у чоловіків при собі мисливська зброя та набої, щоправда, вполювати здобич вони ще не встигли. Виявилось, що 21-річний житель району прийшов до лісу із незареєстрованою мисливською рушницею «ІЖ-17». У його товариша, 23-річного житомирянина, поліцейські вилучили мисливський ніж. До того ж, жодних дозвільних документів, які давали б право полювати, у чоловіків не було», – йдеться у повідомленні.

Нині вилучену зброю направлено на експертне дослідження. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському районі поліція затримала автомобіль браконьєрів із вбитою самкою кабана.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі