Влада

Двом учням і студентці з Житомирської області призначили президентські стипендії

1 November 2016, 10:20

За перемогу в усеукраїнських учнівських олімпіадах і конкурсі-захисті робіт Малої академії наук України в 2015-2016 навчальному році двом учням і студентці з Житомирської області призначили стипендії президента України.

Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки України від 20.10.2016 №1261 «Про призначення стипендій Президента України переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України 2015/2016 навчального року».

Так, згідно з наказом МОН, стипендію президента призначили учню 11 класу Житомирський екологічний ліцей №24 Євгену Ящуку, котрий переміг у ІV етапі всеукраїнських учнівських олімпіади з історії, та десятикласниці ліцею №25 ім. М. О. Щорса міста Житомира Ярославі Черниш, яка посіла перше місце в усеукраїнській олімпіаді з географії.

Разом з тим ще однією президентською стипендіаткою стала нинішня студентка Національного авіаційного університету Катерина Загородня. Будучи ученицею 11 класу Новогуйвинської гімназії, вона здобула перемогу в секції педагогіки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2016 році.

Як повідомляв Житомир.info, 23 студентам житомирських університетів, коледжів і технікумів призначили академічні стипендії президента та іменні стипендії Верховної Ради.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі