Влада

У Житомирській області оголошується конкурс на службу в поліції охорони

1 November 2016, 18:00

Управління поліції охорони в Житомирській області оголошує конкурс і шукає людей на заміщення вакантних посад.

Про це повідомляє сайт ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Оголошується конкурс на службу в поліції охорони серед осіб, які вперше приймаються на службу в поліцію та які призначаються на посади молодшого складу поліції на вакантні посади. У територіальних підрозділах Управління поліції охорони Житомирщини наявні наступні вакансії поліцейського: у м. Малині – 10 вакансій, у м. Житомирі - 9 вакансій, у м. Новограді-Волинському – 5 вакансій, у м. Коростені – 1 вакансія. До службових обов’язків поліцейського УПО входять: охорона громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, профілактика правопорушень, охорона майна всіх форм власності (охорона кредитно-фінансових установ, об’єктів та квартир громадян).

Грошове забезпечення: від 4 тисяч гривень з перспективою систематичного збільшення (залежить від займаної посади, спеціального звання, стажу служби в поліції). Також забезпечуються соціальні гарантії, професійне навчання, можливість кар’єрного зросту. На службу у поліцію можуть бути прийняті громадяни України віком від 18 років, які мають повну загальну середню освіту, володіють державною мовою, володіють необхідними професійними, особистими якостями, відповідають належним фізичною підготовкою та станом здоров’я.

Для участі у конкурсі кандидатам необхідно подати до поліцейської комісії наступні документи:

- письмову заяву про участь у конкурсі, в якій також зазначається про надання особою згоди на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» і на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- копію паспорта громадянина України;

- копії документів про освіту;

- автобіографію та чотири фотокартки розміром 3х4 см (в анфас);

- декларацію, визначену Законом України «Про запобігання корупції»;

- копію трудової книжки (за наявності);

- медичну довідку про стан здоров’я;

- копію військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (приписного свідоцтва).

Документи для участі у конкурсі приймаються упродовж місяця (30 діб) з дня опублікування оголошення конкурсу за адресою у м. Житомирі: провулок Львівський, 4 - Управління поліції охорони в Житомирській області (відділ кадрового забезпечення).

Додаткову інформацію з питань проведення конкурсу можливо отримати з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 за телефонами (0412) 42-27-76, 42-27-79 або електронною поштою: zhytomyrska@guard.np.gov.ua», -­ йдеться у повідомленні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі