Події

У райцентрі Житомирської області підліток викрав у сусіда 6 мобільних телефонів

3 November 2016, 13:07

У селищі Романів Житомирської області 14-річний хлопець попався на крадіжці у сусіда шести мобільних телефонів.

Про це 2 листопада повідомив сайт Твій Романів.

«1 листопада до Романівського відділення поліції звернувся житель смт Романів 1974 р. н. з заявою про те, що в період з 15 по 22 жовтня з майстерні на 2 поверсі його гаража невідома особа викрала 6 мобільних телефонів різних марок. Оперативники Романівського ВП встановили, що це зробив сусід заявника – хлопець 2002 року народження, який у скоєному зізнався», - пишуть журналісти Твого Романова.

Підліток пояснив поліції, що, побачивши у сусіда велику кількість мобілок, які той купував у непрацюючому стані і ремонтував для власних потреб, вирішив за відсутності чоловіка вкрасти декілька, щоб продати їх і мати гроші. Він вкрав спочатку 3 телефони, а через декілька днів, побачивши, що їх ніхто не шукає, повернувся до подвір’я сусіда і вкрав ще три.

Викрадені телефони вилучено. Відповідальність за таке правопорушення (ч.3 ст. 185 (Крадіжка) – це позбавлення волі від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські копи затримали хлопця, який викрав у гральному закладі дорогий телефон і здав його у ломбард.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі