Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області п’яний водій «Москвича» влаштував аварію з BMW X5

5 November 2016, 10:09

На 122 кілометрі траси Київ-Чоп в Житомирській області увечері 4 листопада автомобіль «Москвич» при розвороті доспустив зіткнення з BMW X5.

Про це Житомир.info розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«4 листопада 2016 року о 20:30 годині на 122 кілометрі автодороги Київ-Чоп в Житомирській області водій автомобіля АЗЛК 2140 («Москвич – ред.) при здійсненні розвороту не надав переваги в русі автомобілю BMW X5, який наближався з правого боку, в результаті чого відбулося зіткнення. Внаслідок ДТП обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. Потерпілих немає», - розповіла прес-офіцер.

Вона також зазначила, що водій «Москвича» був нетверезий.

«Керманич автомобіля АЗЛК 2140 перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав посвідчення водія, а водій BMW X5 не мав полісу цивільно-правового страхування. За всіма цими фактами складені адмінматеріали», - розповіла Діна Корчевна.

Даних про те, чи були в автомобілях пасажири, поки немає.

На місці ДТП працювали патрульні поліцейські.

Зі слів водіїв, яким доводиться часто їздити з Житомира в Київ і навпаки, 122-й кілометр траси Київ-Чоп є небезпечним для руху. На цьому відрізку шляху розташований ряд кафе та закусочних, біля яких зупиняються фури, через що нерідко трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

Як повідомляв Житомир.info, улітку 2016 року на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Видумка Пулинського району Житомирській області ЗАЗ врізався у відбійник і зіштовхнувся з Mercedes, а біля села Нова Романівка Новоград-Волинського району священик насмерть збив дитину.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі