Влада

Директору Житомирського протезно-ортопедичного підприємства присвоїли звання «Заслужений працівник соціальної сфери України»

7 November 2016, 10:56

Директорові Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства Олександру Бортнику присвоїли почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України».

Про це йдеться в указі президента України №485/2016 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівника соціальної сфери», опублікованому 4 листопада 2016 року.

Разом з тим, як повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради, 4 листопада в обласній філармонії працівників соціальної сфери Житомирщини привітали перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

«Ви робите надзвичайно важливу справу – ви піклуєтеся про людей. Я переконаний, що це не може бути просто роботою, для вас це поклик душі. Ви віддаєте людям не тільки свої сили, а й частку своєї душі. Спектр вашої роботи надзвичайно широкий – від дітей до людей похилого віку. Я дякую вам за вашу турботу про людей», – цитує Крамаренка прес-служба облради.

Також Сергій Крамаренко вручив відзнаки кращим працівникам управлінь та установ соціального захисту населення.

Фото прес-служби Житомирської облради

Як повідомляв Житомир.info, вісім фахівців з Житомирської області отримали звання «Заслужений» напередодні Дня Конституції України.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі