Події

Сім’ю ромів та двох бердичівлян, яких затримали за збут наркотиків, взяли під варту

7 November 2016, 15:25

Чотирьох наркоділків, затриманих правоохоронцями наприкінці минулого тижня у Бердичеві, взято під варту.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Слідчим управлінням ГУНП Житомирщини спільно з обласною прокуратурою проводиться досудове розслідування за фактами збуту наркотичних засобів організованим злочинним угрупуванням, що діяло на території двох регіонів. Четверо фігурантів кримінального провадження були затримані у м. Бердичеві у результаті спільної операції Управління з обслуговування Волинської, Рівненської та Житомирської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції, УСБУ та прокуратури.

У ході розслідування встановлено, що організаторами міжрегіонального наркобізнесу є сім’я ромів – мати та син, з яких обидва мають кримінальне минуле з аналогічних злочинів. Двоє бердичівлян виконували ролі кур’єра та реалізатора, постачаючи нарковмісний товар. Ще один учасник організованого злочинного угрупування нині відбуває покарання в одній із тюрем Бердичева.

Нині чотирьом затриманим судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють інших фігурантів, причетних до розповсюдження наркотиків. Винуватцям може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 листопада під час багатоетапної спецоперації співробітники управління СБУ в Житомирській області, поліції та прокуратури затримали у центрі Бердичева чотирьох членів міжрегіонального організованого злочинного угрупування, що займалося оптовою торгівлею особливо небезпечними наркотиками опійної групи.

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі