Місто

Житомирян попередили про зміну графіку руху тролейбусу №9

8 November 2016, 09:49

З 8 листопада 2016 року маршрут №9 починає працювати за зміненим графіком.

Про це 8 листопада повідомив офіційний сайт Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

«Шановні пасажири, будьте уважні, з 8 листопада 2016 року маршрут №9 починає працювати у піковому режимі до 11:00 та продовжить свою роботу з 14:00», - йдеться у повідомленні.

Начальник ЖТТУ Андрій Нечуйвітер телефоном пояснив Житомир.info, що у проміжок часу з 11 до 14 години тролейбус №9 не ходитиме взагалі.

«Це пов’язане зі збільшенням кількості рухомого складу тролейбусів №5а, які йдуть з Богунії на Корбутівку. Ми не можемо додати тролейбусів, бо не вистачає водіїв. У зв’язку з цим на деяких маршрутах забезпечується піковий режим для того, щоб забезпечити проїзд людей до місця роботи-навчання та навпаки. На сьогоднішній день переходить тільки «дев’ятка», надалі – буде видно», - пояснив начальник ТТУ.

З його слів, зараз тролейбус №9 починає рух десь о 7 ранку і закінчує  близько 20-ї години, а з 8 листопада – з 3-годинною «обідньою» перервою.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 листопада в Житомирі автобусний маршрут № 3 замінили на тролейбус №5а, люди вже пишуть петиції з проханням повернути все назад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі