Влада

Влада Житомирської області чекає пропозиції щодо відзначення річниці Революції Гідності та Дня пам’яті жертв голодомору

8 November 2016, 11:25

Управління інформації Житомирської облдержадміністрації запрошує активістів та членів громадських організацій долучатися до планування відзначення річниці Революції Гідності та Дня пам’яті жертв голодомору.

Про це 8 листопада написав сайт ЖОДА.

«21 листопада Україна відзначатиме День Гідності та Свободи на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). 26 листопада – День пам’яті жертв голодомору. Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА запрошує громадські організації, активістів долучитися до планування зазначених заходів», - йдеться у публікації.

Свої пропозиції щодо організації, відзначення можна надсилати на електронну адресу obl_info@ukr.net. Пропозиції приймаються до 14 листопада.

Як повідомляв Житомир.info,  21 листопада 2015 року другу річницю початку Революції Гідності житомиряни відзначили покладанням квітів, молитвою та шинами від активістів. Увечері цього дня на майдані Корольова зібралось більше 50 житомирян, щоб разом відзначити другу річницю Євромайдану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі