Події

На трасі Бердичів-Хмільник Fiat насмерть збив жителя Вінницької області

8 November 2016, 11:48

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 листопада о 22.50 на автодорозі Бердичів – Хмільник, поблизу с. Андріяшівки.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Нині встановлено, що водій автомобіля «Фіат Дукато», 27-річний житель району, скоїв наїзд на пішохода, 32-річного жителя Вінниччини, який рухався по узбіччю. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.

Поліція звертається до пішоходів: під час руху вулицями не виходьте раптово на проїзну частину, переходьте дорогу на позначених пішохідних переходах або там, де рух регулюється світлофором чи регулювальником. Пам'ятайте, що різко автомобіль зупинити неможливо, тому ваша неочікувана поява перед транспортом може призвести до невиправної біди. Використовуйте одяг та сумки зі світлоповертаючими елементами, які дозволять водію завчасно помітити вас у темну пору доби.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня в Бердичеві Житомирської області, по вул. Вінницькій, близько 18.45 водій легковика наїхав на дівчину-пішохода і з місця аварії втік.

Фото з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі