Місто

До Житомира планують повернути професійних гравців, які виступають за інші футбольні клуби України

8 November 2016, 12:32

МФК «Житомир» подав заявку до Федерації футболу України на вступ до ІІ професійної футбольної ліги України.

Про це керівництво клубу повідомило 7 листопада під час прес-конференції, йдеться на сайті Житомирської міської ради.

«Ми вже подали заявку на адресу Федерації футболу України, про готовність розпочинати атестацію до професійної ліги України і вже очікуємо відповідний пакет документів для її проходження», – повідомляє президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.

Також керівник клубу розповів, що планує повернути до Житомира професійних гравців, які грають за інші футбольні клуби України.

«Для того, щоб повернути гравців, ми маємо продемонструвати, що у нас серйозний підхід до створення відповідних умов та підтримка місцевої влади, громадськості, партнерів та спонсорів. Ми вже ведемо перемовини з нашими вихованцями, які грають в інших містах України. Вони готові повернутися як тільки команда почне грати у ІІ лізі професійного футболу України», – додає Руслан Павлюк.

У Чемпіонаті України серед аматорів сезону 2016-2017 за результатами першого кола, команда МФК «Житомир» посідає 7 місце. Окрім дорослої - основної команди, в цьому році створена молодіжна команда U19 віком 17-19 років, яка була заявлена в І футбольній лізі України серед аматорів. Також, на базі клубу створена команда з футзалу, в якій грають юнаки віком 15-16 років.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі