Події

Під час ДТП у мікрорайоні Маликова житомирські поліцейські вилучили у сп’янілого водія Fiat рушницю і набої

8 November 2016, 12:42

У Житомирі, в мікрорайоні Маликова, 7 листопада зіштовхнулися Fiat Doblo і ВАЗ-21054. Винуватцем ДТП став водій Fiat Doblo, який порушив правила дорожнього руху, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Близько 15:00, у мікрорайоні Маликова (біля торгового центру «Острів») сп’янілий чоловік у військовій формі при спробі припаркуватися вдарив інший автомобіль. Патрульні також у нього виявили рушницю. Дозвіл на зброю у нього нібито є. З’ясування обставин і оформлення ДТП тривало до вечора, патрульні були на місті до 19:00», – розповів житомирянин Дмитро.

Інформацію про ДТП у коментарі Житомир.info підтвердила й прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«Водій 1973 року народження, житомирянин, керуючи автомобілем Fiat Doblo, здавав назад, не дотримався дистанції безпечного руху і здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21054. Патрульна поліція приїхала на місце ДТП о 14:23, зібрала пояснення у свідків, учасників дорожньо-транспортної пригоди. Водій Fiat Doblo мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти тест на вміст алкоголю в організмі. В результаті алкотест показав 2,66‰. При здійсненні поверхневого огляду в салоні автомобіля Fiat Doblo була виявлена мисливська гладкоствольна зброя 12 калібру, за попередніми даними. Дозвіл на носіння і зберігання цієї зброї водій при собі мав, проте знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні викликали також слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили зброю і 39 патронів до неї. Патрульні склали матеріали за 124 і 130 статтями (Кодексу України про адміністративні правопорушення). Водій Fiat Doblo не є військовослужбовцем, а лише був одягнений у камуфляж», – пояснила вона.

При цьому Корчевна заперечила інформацію про те, що винуватець ДТП нібито влаштував на місці події стрілянину:

«Ні, пострілів не було. Людина себе достатньо спокійно поводила. Потерпілий у ДТП також немає».

Фото надані патульною поліцією міста Житомира

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Бердичів-Хмільник Fiat насмерть збив жителя Вінницької області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі