Події

Жителів Новограда-Волинського попередили про шахраїв, які ходять по квартирам і «розводять» людей на гроші

9 November 2016, 09:19

 У місті Новоград-Волинський Житомирської області почастішали випадки візитів шахраїв, які під виглядом віруючих, соцпрацівників або гадалок приходять в будинки городян і намагаються їх обдурити.

Про на своїй сторінці у Facebook 8 листопада повідомив відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

«На адресу міської ради звертаються мешканці міста зі скаргами про те, що невідомі особи обходять багатоповерхівки та стукають у двері квартир. Незнайомці можуть відрекомендовуватися представниками якоїсь релігійної громади, торгових фірм, працівниками соціальних служб. Особливо небезпечну категорію шахраїв становлять різноманітні гадалки, провидиці, віщунки, самозвані цілительки. Незважаючи на домофони, які встановлені задля попередження проникнення «непроханих гостей», шахраї все-таки потрапляють у будинки», - інформує міськрада.

Мерія звертається до людей з проханням бути пильними та не довіряти незнайомцям.

Раніше повідомлялося, що в Житомирській області діють самозванці, які під виглядом працівників управління Держрибагентства збирають кошти на потреби АТО.
 
Як повідомляв Житомир.info, улітку 2016 року в Новограді-Волинському шахраї ошукали бабусю на 500 євро та 8 тисяч доларів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі