Події

У Житомирській області чоловік викрав з магазину скриньку з пожертвами

9 November 2016, 12:51

У м. Новограді-Волинський Житомирської області поліцейські затримали крадія благодійної скриньки.

Коробку для пожертв, встановлену в одному з торгівельних закладів районного центру, викрав 28-річний місцевий житель, - написав 9 листопада сайт Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Про те, що з його магазину викрадено благодійну скриньку, до поліції повідомив 37-річний приватний підприємець. За словами чоловіка, злодіяння було вчинено 3 листопада близько 14.00. Тільки згодом працівники помітили, що коробка для збору пожертв щезла, тож повідомлення до поліції надійшло лише 7 листопада», - інформують правоохоронці.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У ході проведення першочергових дій працівники кримінальної поліції вивчили записи з камер відеоспостереження з крамниці. Таким чином вдалося встановити  особу чоловіка, причетного до крадіжки.

З’ясувалось, що це 28-річний звягельчанин, - інформує поліція. Чоловік уже був раніше засуджений за майнові злочини. У скоєному він зізнався. За попередньою інформацією, підозрюваний викрав близько 700 гривень. Триває досудове розслідування, чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у тому ж таки Новограді-Волинському в 2014 році 16-річний хлопець вкрав скриньку з пожертвами для учасників АТО, в лютому 2015 року чоловік намагався вкрасти скриньку з території храму, а в березні 2015 це вдалося зробити 44-річному відвідувачу магазину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі