Місто

Наприкінці року влада Житомира вирішила затвердити перелік та періодичність прибирання «зелених зон»

10 November 2016, 13:32

Влада Житомира вирішила затвердити перелік об’єктів благоустрою та періодичності їх прибирання, яке коштує майже 200 тис. грн.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 10 листопада.

«З метою належного утримання об’єктів благоустрою міста Житомира, відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити перелік об’єктів благоустрою (вулиці, провулки, сквери, зелені зони, місця загального користування) та періодичність їх прибирання КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради згідно з додатком», - йдеться у проекті.

У додатку є перелік з 47 адрес, більшість з яких – зелені зони вздовж проїзної частини чи тротуарів. Загальна площа об’єктів, які буде прибирати КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» - 52 тис. 799 кв.м. Кожен об’єкт прибиратиметься раз на тиждень, у більшості спосіб прибирання «ручне». Сума виконання робіт до кінця 2016 року – 187 тис. 407,15 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в січні цього року мер Сергій Сухомлин говорив, що у КП «Зеленбуд» в бюджеті передбачено 6,5 млн грн на прибирання 54 скверів в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі