Влада

Житомирська облрада вже почала готуватися до Нового року – закупила нові календарі

10 November 2016, 13:58

З початку нового 2017 року в кабінетах будівлі Житомирської ОДА та облради розмістять нові настінні календарі, які нещодавно закупила обласна рада з економією більше 14 тисяч бюджетних гривень.

Результати електронних закупівель від 2 листопада 2016 року розміщені на сайті ProZorro.

За тисячу квартальних календарів на 2017 рік, в рекламних полях яких мають бути розміщені надані облрадою фотографії, заплатять 27 тисяч 770 гривень, тоді як очікувана вартість складала 42 тисячі. Переможницею тендера стала фізична особа-підприємець Шавловська Г.С., яка запропонувала найнижчу ціну.

У технічних умовах вказано, що загальний формат календаря - 297*840 мм, він має складатися з трьох блоків, з’єднаних металевими пружинами, мати віконце на прозорій стрічці (курсор). Календарна сітка повинна містити державні та релігійні свята. Також була озвучена вимога до географії виконавця – він повинен був знаходитися в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно Житомирська облрада збиралася закупити 135 годинників в оксамитових футлярах за ціною, майже вдвічі нижчою від запланованої.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі