Місто

Житомирян просять приносити старі джинси, з яких бабусі-волонтерки пошиють рукавиці для артилеристів

11 November 2016, 10:31

Житомирський волонтерський «Бабусин батальйон» понад рік продовжує шити білизну, спецовочні рукавиці та подушки для бійців АТО. Для виготовлення рукавиць їм знову треба старі джинси, які небайдужі можуть приносити до житомирського відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні», що по вулиці Святослава Ріхтера, 31 (до перейменування – 1-го Травня).

Про це на своїй сторінці у Facebook 11 листопада повідомила директор департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради Вікторія Краснопір.

«Зі старих дорослих джинсів наш волонтерський «Бабусин батальйон» шиє чудові і, головне, дуже-дуже затребувані на фронті рукавиці для артилеристів! Бабусі обшивають їх стрічками, вишивають і пишуть слова-побажання, передають волонтерам, які везуть рукавиці пачками на передову. Осінь, мокро, брудно, рукавиці хлопцям дуже потрібні. Долучайтесь до доброї справи! Робіть ревізію в шафах і швиденько несіть! Молодь, студенти, гей! Місце збору – вул. 1-го Травня, 31 (тепер С. Ріхтера) – місце дислокації «Бабусиного батальйону» (Житомирського відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні»). А якщо бабусям щось смачненьке до чаю прихопите, щоб їм веселіше шилося, – зовсім молодці будете! П.С. Випрані, еге ж?» – написана Краснопір.

Приносити старі (але обов’язково випрані!) джинси до Житомирського відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» можна щовівторка та щочетверга з 10:00 до 16:00.

Як повідомляв Житомир.info, подушечка від житомирських бабусь-волонтерок врятувала життя військовослужбовцю.

Фото зі сторінки Вікторії Краснопір у Facebook

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі