Події

Житомирський таксист хотів «віджати» ноутбук, який забув десантник

12 November 2016, 11:37

11 листопада близько 12-ї години ночі житомирські патрульні отримали виклик від десантника 95-ї аеромобільної бригади, який стверджував, що забув свій електронний пристрій в одному з автомобілів служби таксі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира.

«Коли я прийшов додому, то помітив, що забув ноутбук в салоні таксі. Одразу ж зателефонував водію, проте останній вказав, що ніякі речі я не залишав. Пізніше ще декілька разів телефонували за номером. Під кінець телефон взагалі вимкнули. Я не вагаючись повідомив на службу «102» аби патрульні допомогли виявити безвідповідального водія», – повідомив заявник.

Патрульні одразу ж розпочали пошукові дії. Зокрема зателефонували за номером оператора, який наголосив, що не наддасть допомоги в пошуках транспортного засобу.

«Проте патрульні не полишали надію виявити ймовірного шахрая. В ході проведення оперативно-розшукових дій автівку патрульні зупинили на вулиці Гологілівській. Провівши огляд авто, поліцейські виявили прикритий ноутбук на панелі заднього сидіння. Водія поліцейські доправили до міського відділку поліції, де на нього вже чекав заявник. Чоловік своє майно упізнав і написав лист подяки від військових «95-ї аеромобільної» за бездоганне виконання своїх службових обов’язків», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському поліцейські затримали крадія благодійної скриньки.

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі