Події

Через коня, який вибіг на дорогу, у Житомирській області відразу п’ять автівок потрапити у ДТП

12 November 2016, 11:55

11 листопада близько 19:30 на автодорозі сполученням Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода. Спочатку водій автомобіля Toyota Сamry»зіткнувся з конем, що раптово вибіг на дорогу, а потім ще 4 авто наїхали на тушу тварини. Водій та двоє пасажирів Toyota доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацпоілції в Житомирській області.

«На місці події було встановлено, що 34-річний керманич Toyota Сamry, рухаючись у правій смузі в напрямку міста Новограда-Волинського, скоїв зіткнення з конем, а потім з’їхав у кювет. У результаті ДТП чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження та був доставлений до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні. Також травм зазнали пасажири авто, 65-річний чоловік та його 62-річна дружина, яких госпіталізували до травматологічного відділення. Крім того, ще четверо автомобілів, серед яких два Mercedes Sprinter, карета швидкої допомоги та Peugeot 508, рухаючись у попутному напрямку, здійснили наїзд на тушу коня, зазнавши механічних пошкоджень», – йдеться у повідомленні.

Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, у травні цього року в ДТП під Житомиром через лося, який вибіг на дорогу, загинув 24-річний солдат Нацгвардії, ще четверо людей в лікарні.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі