Події

У ДТП під Житомиром через лося, який вибіг на дорогу, загинув 24-річний солдат Нацгвардії, ще четверо людей в лікарні

3 May 2016, 11:13

Пізно увечері 2 травня через лося, який вибіг на дорогу, під Житомиром сталася ДТП зі смертельним наслідком.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав користувач Jane Povoroznyuk.

«Вчорашній день змінив свій вектор о 23.50, коли мені зателефонували, що під Житомиром вночі сталося жахливе ДТП (лось вибіг на трасу) від удару з лосем мікроавтобус поїхав на зустрічну смугу, збив легковик, де загинув молодий хлопець 24 роки. Щирі співчуття рідним. І далі бус в лоб вдарив інший бус, в якому повертались в Беларусь після благодійної Пасхальної подорожі по сиротинцям троє християн (з серйозними травмами і переломами, але Слава Богу живі)», - написав чоловік.

Інформацію про подію підтвердили в Головному управління Нацполіції в Житомирській області.

«2 травня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйва Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 24-річний солдат Нацгвардії та травмовано 4 людей, серед них громадяни США та Білорусії. Розпочато кримінальне провадження», - повідомляє відділ комунікацій.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції та ГУНП попередньо встановили, що близько 22.00 на 5 км + 700 м вказаної автодороги водій мікроавтобуса Opеl  Movano, рухаючись у напрямку м. Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем Fiat Linea, а потім - з Mersedes Sprinter, які рухались у зустрічному напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій Fiat Linea, 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події. 

Поліція повідомляє, що з травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів Житомира доставлено ще 4 людей: водія автомобіля Opеl Movano, 31-річного житомирянина, керманича автомобіля Mersedes Sprinter, 55-річного громадянина Республіки Білорусь, а також двох його пасажирів, 47 та 52-річних громадян США.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, якою передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 19 квітня 2016 року у м. Коростишів Житомирської області в ДТП загинув працівник поліції.

Фото ГУ Нацполіції в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі