Події

На трасі Кременець-Біла Церква у Житомирській області рятувальники витягнули зі снігових заметів 15 автомобілів

14 November 2016, 15:25

13 листопада о 12:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі Кременець-Біла Церква біля межі з Хмельницькою областю утворився автомобільний затор. Необхідна була негайна допомога по буксируванню автомобілів, адже паралізувало рух на дорозі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«До місця виклику негайно виїхало відділення надзвичайників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любар у складі 4 чоловік. По прибуттю вони встановили, що через снігові замети з обох сторін дороги утворився затор з великої кількості автомобілів. Серед автомобілів були переважно легковики, а також 3 фури. Першочергово бійці ДСНС за допомогою тросу відбуксирували автомобіль, в якому знаходився пасажир, страждаючий на серцево-судинні захворювання. Після чого надзвичайники відбуксирували ще 4 транспортні засоби. Інші автомобілі рятувальники спільно з іншими водіями виштовхували із заметів власноруч. Загалом на цій ділянці траси було вивільнено 15 автівок різної вантажності.

Одразу з після останнього виклику, любарські рятувальники поїхали на поміч іноземним громадянам. На трасі Хмельницький-Житомир у кювет потрапив автомобіль «Пежо». В салоні легковика перебувало подружжя білорусів. Бійці ДСНС відправили їх до пожежно-рятувальної частини для обігріву, а самі за допомогою лебідки відбуксирували транспортний засіб із замету. В результаті пригоди пасажири не постраждали. Загалом за минулу добу рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини вивільнили зі снігових заметів 20 автомобілів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада рятувальники Житомирської області 45 разів виїжджали на буксирування та вилучення зі снігових заметів 89 автомобілів.

Фото ДСНС У Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі