Культура

Житомирські школярі 16 листопада зможуть зареєструватись на участь у ІІІ учнівському кінофестивалі «ЖУК»

14 November 2016, 17:21

Про умови участі, розклад майстер-класів та інші деталі ІІІ Житомирського учнівського кінофестивалю «ЖУК» його організатори розкажуть під час зустрічі 16 листопада о 15:00 в приміщенні Житомирської міської ради. Цього ж дня учні житомирських шкіл матимуть змогу зареєструватися та автоматично стати учасниками «ЖУКа».

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради з посиланням на ГО «Творча студія "ДрімСтеп"».

«Ми чекаємо всіх школярів у середу, 16 листопада, для ознайомлення з особливостями цьогорічного фестивалю. Цього року ми піднімаємо дуже важливу тему і нам буде над чим попрацювати. З нетерпінням чекаємо всіх. Беріть однокласників, інших друзів зі школи та приходьте на зустріч. Ми розпочинаємо!», – звертається до учнів житомирських шкіл голова ГО «Творча студія «ДрімСтеп» Богдан Яремчук.

ГО «Творча студія «ДрімСтеп» вже третій рік поспіль організовує фестиваль за підтримки житомирського міського голови Сергія Сухомлина. Минулого року захід набув обласного масштабу. Тоді свої відео-роботи на тему «Я – переможець» для участі у конкурсі надіслали 48 команд з різних районів.

Фільмом-переможцем у Житомирі стала короткометражка школи «Всесвіт» під назвою «Перезавантаження».

Як повідомляв Житомир.info, під час ІІІ кінофестивалю «ЖУК» за перемогу школярі будуть змагатися в 11 номінаціях, а переможців оголосять навесні 2017 року під час церемонії нагородження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі