Події

В Житомирській області під час обшуку у грабіжника знайшли коноплю, кастет, пістолет та набої

15 November 2016, 11:40

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 45-річного жителя Лугинського району працівники поліції виявили суху подрібнену рослинну масу та насіння конопель. А серед запчастин та господарського реманенту чоловік зберігав кастет, пістолет та різнокаліберні набої. Нині розпочато кримінальні провадження.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Розслідуючи грабіж, який стався у районі тиждень тому, працівники Лугинського відділення поліції провели санкціонований обшук у жителя с. Вербівки. В одній з кімнат 45-річного господаря на поличці стояла банка з подрібненою рослинною масою. В іншій кімнаті знаходився паперовий пакуночок з насінням характерного вигляду. За словами чоловіка, рослини коноплі він ще влітку знайшов на околиці села, зібрав, висушив та подрібнив. Також зібрав насіння. Нарковмісні рослини вживав особисто, так би мовити, «для покращення настрою». А серед господарського реманенту правоохоронці виявили саморобний пістолет, 9 різнокаліберних набоїв та металевий кастет. За версією господаря, усі ці речі він також випадково знайшов та вирішив залишити собі», - інформує поліція.

Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

«Нині за фактами незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами, а також зберігання наркотиків розпочато розслідування кримінальних проваджень за ст. 309 та ст. 263 Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Лугинського відділення поліції Сергій Приходько.

Також встановлена причетність цього ж чоловіка до вчинення грабежу. З його домоволодіння вилучили низку речових доказів.

 

Фото ГУНП

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада у ході проведення санкціонованого обшуку поліцейські Малинського відділення вилучили з будинку місцевого жителя 10 предметів, схожих на гранати РГД-5, та стільки ж запалів до них, патрони до автомата Калашнікова та пістолета Макарова. Також в оселі були знайдені наркотичні засоби та пристрій для їх вживання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі