Події

Медики розповіли, які травми внаслідок ДТП на трасі Житомир-Бердичів отримали пасажири автобуса

16 November 2016, 16:22

Постраждалий у ранковому ДТП, 16 листопада, на трасі Бердичів-Житомир, пасажир автобуса Юрій розповідає: як сталася аварія не бачив, адже усю дорогу спав. Після зіткнення отямився на східцях, а навкруги було чутно крики.

«Я сидів в самому кінці автобуса і якраз у цей момент я спав. Тому, що буквально півдороги ми проїхали і прокинувся від того, що я вибив перило і опинився на східцях. Почалися крики і почали відкривати двері», - розповідає пасажир автобуса Юрій.

До лікарні Юрій потрапив із переломом ноги та сильною кровотечею. Друзі хлопця, які разом із ним їхали в автобусі відбулися забоями та гематомами. Усього, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на трасі Бердичів – Житомир, до Бердичівської ЦМЛ поступило 18 травмованих.

«Три особи з черепно-мозковими травмами госпіталізовано у реанімаційне відділення, 5 чоловік з відкритими переломами та черепно-мозковими травмами направлені у травматолічне відділення, 10 чоловік відправлено на амбулаторне лікування в поліклініку. Дитина є 2000 року – це 15 років, дитина. Відкритий перелом наколінника, його зараз готують на оперативне лікування. Така погодна ситуація», - каже завідуючий травмпунктом Бердичівської ЦМЛ Петро Чирка.

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 16 листопада, на трасі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. У поліції розповіли подробиці ДТП на трасі Житомир-Бердичів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій маршрутки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі