Влада

Голова Житомирської ОДА пообіцяв захищати інвесторів, які вчасно сплачують податки

18 November 2016, 11:45

Інвесторам, які працюють у Житомирській області і вчасно сплачують податки, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич гарантує відсутність будь-яких утисків збоку контролюючих органів. У гіршому випадку - губернатор просить інвесторів телефонувати йому навіть уночі.

Про це він заявив 18 листопада під час засідання ради з питань залучення інвестицій при ОДА.

«Мене як керівника області по-справжньому приємно вражає те, що в нелегкі для України часи представники закордонного бізнесу, інвестори ризикнули відкрити підприємство в нашій державі і, зокрема, в Житомирській області. І, повірте мені, ви ніколи не пожалкуєте, що розмістили їх на теренах нашої області. Як керівник області гарантувати можу одну річ, що жодних утисків ані збоку моїх структурних підрозділів, інших територіальних підрозділів, які мені напряму не підпорядковуються, але з якими ми постійно координуємо роботу, не буде у разі, якщо ви вчасно сплачуєте податки, тобто ніяких там відключень газу, електроенергії, якщо ви вчасно за це все розраховуєтесь. Цього немає і не повинно бути. Якщо такі випадки будуть, то я хотів би, щоб ви обов’язково набирали мене. Я б такі випадки називав екстреними. Тут є дівчата, вони роздадуть мої візитівки. Ви не соромтесь мене набирати. З пів шостої (ранку) я вже на ногах і, буває таке, що о 12-й (ночі) я ще не лягаю спати. Тому в будь-який цей період телефонуйте. Навіть якщо потрібно вночі. Якщо приїхала якась перевірка і, ви бачите, що вона має до вас упереджене ставлення, то ви набирайте, не соромтеся. Думаю, якщо голова облдержадміністрації втрутиться в ситуацію, то завжди ця ситуація буде на вашу користь. Це однозначно. Хотів би ще наголосити, що в моїй особі ви завжди знайдете сприяння, підтримку та опору», - звернувся Гундич до підприємців-інвесторів.

Він також попросив інвесторів за потреби вносити пропозиції щодо роботи Ради та її складу.

Участь у засіданні беруть близько 30 підприємців.

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав розпорядження від 11.10.2016 № 385 «Про затвердження нового складу ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі