Економіка

Посадові особи житомирського центру профтехосвіти зайво виплатили стипендії учням майже на 24 тис. грн

18 November 2016, 14:21

 У Центрі професійно-технічної освіти м. Житомира зайво виплатили зарплату та стипендію на понад 100 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області виявили порушення, що призвели до втрат, на суму 342 тис. грн під час планової ревізії Центру професійно-технічної освіти м. Житомира.

Так, через завищення посадових окладів, встановлення непередбачених надбавок і доплат та неправильне визначення базового місяця для виплати індексації в закладі освіти зайво витратили на оплату праці майже 109 тис. грн. Окрім того, посадові особи центру профтехосвіти коштом загального фонду виплатили зарплату персоналу гуртожитку, який утримується коштом спеціального фонду, а також частково оплатили вартість комунальних послуг, хоча мешканці гуртожитку, які їх спожили, переказали за це кошти до спеціального фонду. Через це із порушенням використано 162 тис. грн.

Також встановлено факти зайвої виплати стипендії учням майже на 24 тис. грн, незаконного списання основних засобів та матеріальних цінностей на суму 27 тис. грн та недоотримання понад 19 тис. грн від проживання в гуртожитку інших мешканців. За допущені порушення трьох посадових осіб навчального закладу притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Житомирської області», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, підприємство колонії в Бердичівському районі занижувало обсяги видобутку та продавало гранітні вироби за безцінь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі