Події

В одному з сіл Житомирської області чоловік зарізав сусідку та сам здався поліції

21 November 2016, 12:05

Увечері 19 листопада до поліції зателефонував чоловік, представившись жителем села Бежева Черняхівського району, повідомив про те, що вбив свою 85-річну сусідку і назвав адресу, за якою сталася трагедія. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«На тілі загиблої експерти виявили декілька ножових поранень в області живота. Причину смерті має встановити призначена судово-медична експертиза», – цитує прес-служба т. в. о. начальника Черняхівського ВП ГУНП Сергія Левицького.

До обійстя 85-річної місцевої жительки виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП, Черняхівського відділення поліції та карета «швидкої допомоги». На момент прибуття правоохоронців чоловік знаходився у будинку. Він вказав, де знаходиться літня господарка, оглянувши її медики констатували смерть.

«У ході розмови із підозрюваним, 31-річним місцевим жителем, поліцейські з’ясували, що він проживав по сусідству із загиблою. За словами чоловіка, того дня бабуся попросила його замінити в її хаті перегорілу лампочку. Сусід прийшов близько 20:00. За допомогу літня господиня запропонувала помічникові гроші, однак той відмовився. Далі між ними виникла суперечка, унаслідок якої чоловік раптом вихопив ніж і кілька разів вдарив ним бабусю. Однак пояснити правоохоронцям, що викликало неконтрольовану агресію, підозрюваний так і не спромігся», – уточнюють в обласному управлінні Нацполіції.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини трагедії. Водночас правоохоронці перевіряють інформацію щодо стану психічного здоров’я чоловіка.

За чинним законодавством винуватцю може загрожувати від семи до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, Бердичівський міськрайонний суд засудив до 9 років і 6 місяців позбавлення волі жительку Романівського району, яка вбила свого співмешканця сокирою.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі