Події

Вночі депутату Коростенської районної ради підпалили автомобіль

22 November 2016, 12:40

Вночі 22 листопада депутату Коростенської районної ради Івану Камінському підпалили автомобіль.

Про це сам Іван Камінський написав на своїй сторінці у Facebook.

«… Сьогодні в день річниці «Революції Гідності», в День Гі́дності та Свобо́ди в ніч 22.11.2016 року, в день православного свята в моєму селі, в День архістратига Михаїла, якого Церква вважає захисником християнської віри і поборником зла і темних сил, якого київські князі вважали своїм духовним захисником, зображали його на стародавніх гербах Києва – сталася подія, яка мені нанесла сильну моральну, психологічну та матеріальну шкоду. Відбувся підпал автомобіля моєї сім’ї Шевролет Еванда 2005 року випуску, який був придбаний фактично «потом та працею сім’ї». Але питання не в матеріальних цінностях. Це чорна мітка мені, як патріоту держави, як депутату районної ради та бувшому керівникові медицини району. Це чорна мітка всім таким як я. Моя совість чиста перед всіма громадянами держави, перед моїми земляками. Я чесно та відповідально відносився до своєї роботи, як лікар, як головний лікар, як представник громади на протязі трьох скликань в районній раді. Сам боровся з корупцією, піднімав питання патріотичного виховання молоді, відстоював інтереси Української Нації та вірив в могутню Державу Україна. Готував документи на конкурс на державного секретаря Міністерства охорони здоров’я, так як відповідаю по кваліфікаційним вимогам на державного службовця категорії А. Цієї ночі нанесений удар по мені та моїй сім’ї. Ворогів серед простого населення я не мав і мати не міг та і з «блотного» середовища ставились з повагою до мене за мою принципову позицію. Я знаю, що це помста за мою політичну та публічну діяльність. Я сильний за духом та волею – витримаю, а дружина та дві доньки близнючки мабуть ні. Звертаюсь до Всіх підтримати мене, в першу чергу морально та духовно…», - написав депутат райради.

У коментарі Житомир.info Іван Камінський розповів, що мав підозри про те, що щось трапиться.

«В час ночі стався підпал машини, я просто її вчасно не забрав. У мене сів акумулятор, і я попросив батька привезти мені хоч старого акумулятора, аби я її зміг перевезти на село. Тобто, у мене вже підозри були, що щось має трапитися. Я в органи заявляв, що у мене є проблеми. У мене вже один «сигнал» був, що щось має трапитися: у мене в селі поглумилися над електричним лічильником, типу попередження було. Вийшло так, що моїй сім’ї про підпал автомобіля повідомила кума. У неї поруч будинок, і вона живе на першому поверсі. У неї дитина захворіла, вона за нею доглядала і задрімала. І коли вже почали світити мигалки, вона подивилася у вікно і побачила мою машину, і передзвонила моїй дружині», - розповів Іван Камінський.

У прес-службі ГУ НП Нацполіції Житомир.info інформацію про підпал підтвердили

«Повідомлення до поліції надійшло близько 1.30 від ДСНС, про те, що близько 1-ї години ночі поблизу одного з будинків по вулиці Грушевського у місті Коростень сталося загорання автомобіля Chevrolet. Транспортний засіб належить вчительці місцевого ліцею. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено салон автомобіля. Причиною пожежі, за попередніми висновками експертів, може бути підпал. Призначена експертиза, тривають подальші дії для з’ясовування всіх обставин», - сказала керівник прес-служби Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, колишній головний лікар Коростенської районної лікарні Іван Камінський від партії «Справедливість», балотувався на виборах 2015 року в мери Коростеня. У 2012 році Іван Камінський, пробував пройти в депутати Верховної Ради по мажоритарці у Житомирі без грошей.

Фото зі сторінки у Фейсбук Івана Камінського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі