Влада

Заступник мера подивився, як проводиться капремонт у двох житомирських школах, та розповів про свої враження

22 November 2016, 17:21

Заступник мера Матвій Хренов подивився, як проводиться капремонт у двох житомирських школах.

Про свої враження він написав 22 листопада на своїй сторінці у Facebook.

«Разом із головою бюджетної комісії Юрієм Мойсеєвим побував сьогодні у двох житомирських школах, де проводився капітальний ремонт, подивитися на результат та хід робіт. Одразу зазначу, що об’єкти знаходяться у стадії прийняття, йде перевірка документів.

Зокрема, у ЗОШ №6 було виділено з міського бюджету 1 млн 443 тис. грн. на облаштування спортивної зали за новітніми технологіями. Це свого роду експеримент – якщо матеріали зарекомендують себе добре і витримають «навантаження», то такі спортивні зали –з професійним покриттям, системою вентиляції, освітленням – будемо облаштовувати по іншим школам. подивились хід робіт і по утепленню приміщення школи по програмі НЕФКО.

Також із позитивного слід відзначити капітальний ремонт у столовій та харчоблоці ЗОШ №7 (з бюджету було виділено 1млн 300 тис грн.). Шкода, що не має фото «до», але я гадаю, ні для кого не секрет, що від початку функціонування школи ремонт там не робився.

Із того, що мені не сподобалося – закуплені мультимедійні дошки для шкіл повинні використовуватися за призначенням, а не транслювати презентації. Відповідні висновки були зроблені. Тут же одразу випереджу питання по столовій та харчоблоку у ЗОШ №21. Підрядник і адміністрація школи запевнили, що з 1 грудня діти харчуватимуться у власній столовій», - написав заступник мера Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі, знімаючи плитку на фасаді ЗОШ №17, компанія-підрядник виявила дефекти.

Фото проведених ремонтних робіт зі сторінки у Facebook Матвія Хренова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі