Події

Правоохоронці взялися розслідувати факт підпалу автомобіля, який належить сім’ї депутата Коростенської райради

23 November 2016, 09:38

На Житомирщині розпочато розслідування за фактом підпалу автомобіля, який належить сім’ї депутата Коростенської райради.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Коростенською місцевою прокуратурою забезпечується процесуальне керівництво досудовим слідством у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.194 КК України. Про це повідомив керівник Коростенської місцевої прокуратури Іван Островський.

Він розповів, що до правоохоронних органів надійшла заява від депутата Коростенської районної ради про те, що у ніч із 21 на 22 листопада 2016 року було підпалено автомобіль марки «Шевроле Еванда», який належить його сім’ї. Досудове розслідування проводиться СВ Коростенського відділу поліції. На даний час у провадженні проводяться першочергові слідчі дії з метою встановлення обставин правопорушення.

Довідково. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 22 листопада депутату Коростенської районної ради Івану Камінському підпалили автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі