Місто

Житомирські каратисти привезли з Чемпіонату України 8 медалей

23 November 2016, 15:18

Вихованці житомирських спортивних клубів «Саторі» та «Додзе» завоювали на Чемпіонаті України з карате 3 срібні та 5 бронзових нагород.

Про це 23 листопада написав сайт Житомирської міської ради.

«Протягом трьох днів, з 18 по 20 листопада, у Києві проводився Чемпіонат України з карате, у якому брали участь спортсмени віком від 14 років. До змагань долучились близько 400 учасників з усіх регіонів України, Житомир представляли 16 спортсменів, які є вихованцями спортивних клубів «Саторі» та «Додзе». Житомирянам вдалося здобути 3 срібні та 5 бронзових нагород. Учасники готувалися до Чемпіонату понад півроку», - інформує прес-служба мерії.

Цей турнір був І етапом відбору у Національну збірну України з карате на Чемпіонат Європи серед молоді, який відбудеться взимку 2017 року у місті Софія (Болгарія). Призери Чемпіонату України мають право брати участь у ІІ етапі відбору, що відбудеться у Хорватії, та позмагатися за можливість представляти Україну на Чемпіонаті Європи.

«У І етапі відбору мені не вдалося здобути перше місце, зараз я роблю акцент на поїзду у Хорватію, щоб поборотися за місце у команді України та гідно представити Україну та Житомир на Чемпіонаті Європи», – розповідає спортсмен Нікіта Денисов.

Призери Чемпіонату України серед молоді:

Спортивний клуб «Саторі»:

2 місце, ката, 16-17 років – Нікіта Денисов;

3 місце, куміте, 18-20 років – Катерина Мазарчук;

3 місце, куміте, 14-15 років – Олександр Бондар.

Спортивний клуб «Додзе»:

2 місце, ката, 18-20 років – Віталій Єлізаров;

2 місце, куміте, 18-20 років – Вероніка Костюченко;

3 місце, ката, 14-15 років – Олесь Вексей.

Призери Чемпіонату України серед дорослих:

3 місце, ката серед жінок – Олександра Корягіна;

3 місце, ката серед чоловіків – Олексій Мінаєв.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2016 року житомирські спортсмени здобули три бронзові медалі на Чемпіонаті світу з традиційного карате, що відбувся у Кракові.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі