Місто

Через ремонт теплотраси у Житомирі від опалення відключені 7 будинків та технікум

24 November 2016, 10:42

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на теплових мережах в Житомирі, тимчасово відсутнє опалення в 7 будинках по вулиці Степана Бандери.

У прес-службі КП «Житомиртеплокомуненерго» повідомили, що у Житомирі 24 листопада ремонтні роботи проводяться на Хлібній, пров. Паперовому та вул. Покровській.

«Станом на 24.11.2016 року опалювальний сезон проходить без вагомих ускладнень. На даний момент опалення подається у всі будинки і у всі заклади соціальної сфери за виключенням будинків за адресами : вул. Хлібна, 29, пров. Паперовий, 10 та відділу поліції по вул. Покровській, 88. Там проходять ремонтні роботи внутрішньобудинкових систем опалення», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин сказав, що опалення у вищезазначених будинках вже є.

«У нас єдиний ремонт, який проходить – це аварійний ремонт траси на Чапаєва, зараз вулиця Степана Бандери. Сім будинків відключені та будівельний технікум. Але, я думаю, що до обіду все буде завершено», - сказав Дмитро Рогожин.

Як повідомляв Житомир.info, через порив на магістралі у Житомирі без тепла залишилися 7 будинків та садочок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі