Місто

Через порив на магістралі у Житомирі без тепла залишилися 7 будинків та садочок

10 November 2016, 15:51

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на теплових мережах в Житомирі, тимчасово відсутнє опалення в декількох будинках.

Про це повідомляє прес-служба КП «Житомиртеплокомуненерго».

«У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на теплових мережах, тимчасово відсутнє опалення в житлових будинках за наступними адресами: провулок Вацьківський, 3 та 5, вул. Східна, 64, 66, 66а, 68. Також через ремонтні роботи внутрішньобудинкових систем опалення відключені від тепла житлові будинки за наступними адресами: вул. Хлібна, 29 (ОСББ), Героїв Десантників, 3 ( ВЖРЕП – 14), вул. Київська, 94 ( ВЖРЕП – 11), Кібальчича, 22 ( Житловий кооператив «Космос»)», - йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин сказав, що до вечора опалення мають включити в усіх будинках.

«Я думаю, що до вечора всі ремонтні роботи мають завершитися. Ми хотіли переключити садочок на другий район, це на Вокзальній, але не виходить, тому намагаємося якнайшвидше все зробити, щоб зранку вже було тепло. Це магістраль «лупанула», тому без опалення лишилися 7 будинків та один садочок. Все інше більш-менш добре. Потрібно було «кабель» і «газ» викликати, поки ми вчора налагодили роботу з усіма службами – сьогодні все швиденько зробимо. Це звичайні пориви, тому що сітка не робилася, ми сиділи без грошей. Якби були кошти, і ми влітку правильно підготувалися, то поривів не було б», - сказав Дмитро Рогожин.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня виконком Житомирської міської ради прийняв рішення про те, що в обласному центрі загалом опалювальний сезон розпочнеться з 12 жовтня, причому дати тепло до об’єктів соціальної сфери вони вирішили на день раніше. Проте вже 12 жовтня директор «Житомиртеплокомуненерго» пояснив, чому затримався старт опалювального сезону у Житомирі. Наступного дня, під час сесії міської ради мер міста Сергій Сухомлин повідомив, що у Житомирі 13 жовтня почнуть підключати до тепла соціальні об’єкти. У квартирах же городян тепло почало з’являтися в ніч з 13 на 14 жовтня. Разом із тим т.в.о. голови Житомирської ОДА Ігор Гундич на селекторній нараді доповів прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману про те, що в області 95% дитсадків та шкіл підключені до опалення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі