Події

Житомирські митники вилучили партію меблів, які везли з Туреччини в Білорусь

25 November 2016, 10:51

 Житомирська митниця спільно з працівниками УСБУ у Житомирській області та працівниками Житомирського прикордонного загону виявила та припинила факт незаконного переміщення через митний кордон України товару «Меблі в асортименті» на загальну суму 249,4 тис. грн.

Про це 24 листопада написав сайт Державної фіскальної служби в Житомирській області з посиланням на Житомирську митницю ДФС.

«У період з 21-24.11.2106 року, у постійній зоні митного контролю Житомирської митниці ДФС, в ході проведення огляду транспортного засобу, який переміщувався транзитом з Туреччини до Республіки Білорусь через митну територію України, було встановлено, що відправником товару до митного оформлення було надано документи, які містять неправдиві відомості щодо кількості та найменування товару (порушення ч.1 ст. 483 Митного кодексу України). Предмети правопорушення вилучені та знаходяться на складі Житомирської митниці ДФС до винесення судом рішення по справі відносно директора фірми-відправника товару», - інформує митниця.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2016 року Житомирська митниця 93 рази призупиняла митне оформлення товарів у зв’язку з виявленням ознак порушення прав інтелектуальної власності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі