Місто

На зупинках у Житомирі з’явилися «Яндекс.Карти» з пам'ятками міста

25 November 2016, 16:08

На зупинках Житомира з'явилися друковані Яндекс.Карти з пам'ятками міста. На них також зазначено номери громадського транспорту, який проходить через зупинку. Кожен охочий може подивитися, який тролейбус чи маршрутка довезе до потрібного місця та що цікавого є поблизу.

Про це 25 листопада повідомляє прес-служба компанії «Яндекс.Україна».

«Карти розміщено на зупинках у центрі міста: на майдані Перемоги, майдані ім. С. П. Корольова і на Театральній вулиці. У цій частині Житомира багато визначних місць і великий потік пасажирів. На картах позначено храми, музеї та інші культурні об'єкти, які розташовані в пішій доступності. Мешканці міста можуть почитати їх опис та дізнатися, скільки хвилин іти до Михайлівського собору, краєзнавчого музею чи, скажімо, філармонії ім. Ріхтера. Поруч зі схемою міста є перелік важливих міських об'єктів (вокзалів, ринків тощо), до яких можна доїхати від зупинки. Житомиряни зможуть дізнатися, які тролейбуси чи маршрутки їдуть до лікарні або, наприклад, автовокзалу. А коли саме вони під'їдуть, підкаже мобільна програма Яндекс.Транспорт, яка запрацювала в Житомирі у вересні цього року», - йжеться у повідомленні.

Поки що Яндекс.Карти розміщено на трьох зупинках. Найближчим часом вони з'являться ще на кількох у різних районах міста. Проект реалізується спільно з компанією «Дозор Україна», яка встановила в місті зупинки.

Фото «Яндекс.Україна»

Як повідомляв Житомир.info, віднедавна житомиряни можуть користуватися мобільним додатком до програми Dоzor, яка дозволяє слідкувати за рухом громадського транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі