Місто

За кілька годин житомиряни розібрали половину книжок про Голодомор із зони «Book-crossing»

25 November 2016, 17:15

Цього року у Житомирі на Старому Бульварі почала функціонувати зона «Book-crossing», куди можна принести свої прочитані книги та взяти почитати нові.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«25 листопада напередодні Дня пам’яті жертв голодоморів, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА наповнило шафу «Book-crossing» книгами «Спротив геноциду». У ілюстрованому виданні розкриваються масштаби і характерні форми спротиву українського селянства злочинній політиці перед та під час геноциду українського народу. Там розміщені підтверджуючі ілюстративні матеріали, архівні документи. Кожен бажаючий може взяти книгу та ознайомитися з історією однієї з найбільших трагедій в Україні. Просимо також залишати ваші книги, з якими б могли ознайомитися житомиряни та продовжити ініціативу обміну виданнями, - йдеться у повідомленні.

В управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації Житомир.info розповіли, що книги їм надав Інститут національної пам'ять та в зоні «Book-crossing» їх залишали в кількості близько 200 штук.

Через кілька годин Житомир.info побачив, що кількість книжок про Голодомор в зоні Book-crossing» зменшилася вдвічі.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада о 16-й годині у Житомирі біля пам’ятного знака «Сумуючий Янгол», що на майдані Путятинському, відбудуться заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі