Місто

Депутати міської ради будуть вирішувати питання перейменування МФК «Житомир»

28 November 2016, 15:15

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин погодився перейменувати МФК «Житомир» на ФК «Полісся», але остаточне рішення залишиться за депутатами міської ради.

Про це «Спортивному Житомиру» розповів президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.

«Я спілкувався з міським головою Сергієм Сухомлиним з приводу перейменування МФК «Житомир» на ФК «Полісся», пояснив йому причини і необхідність такого кроку і він погодився з моїми аргументами. Перш за все ми це робимо для створення єдиної структури з нашою ДЮСШ з футболу «Полісся», що необхідно для атестації в ІІ лігу. Також це дозволить відродити відомий на всю Україну бренд «Полісся», дозволить залучити нових спонсорів . Тим паче, що питання про відродження ФК «Полісся» й без того постійно виникають», - розповів Руслан Павлюк.

Планується, що клуб змінить назву, але залишить символіку та кольори існуючого МФК «Житомир». Також планується перейменувати саме комунальне підприємство.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня на стадіоні «Спартак» відбулася офіційна презентація команди муніципального футбольного клубу «Житомир». 23 квітня, МФК «Житомир» зіграв перший матч в рамках 1 туру аматорського чемпіонату України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі