Україна

файлообмінник Ex.ua планує продати свій домен за мільйон доларів

1 December 2016, 14:33

 Сервіс зберігання інформації Ex.ua планує продати свій домен за мільйон доларів.

Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті ресурсу.

"Найдорожчий домен UANET продається. Ціна домену EX.UA - 1 млн доларів. 100% виручених коштів буде витрачено на термінові і невідкладні дитячі операції", - йдеться в заяві.

"За контролем над цільовим використанням грошей від реалізації домену буде стежити відома міжнародна аудиторська компанія. У разі відсутності попиту на заявлену вартість домен Ex.ua залишиться в пам'яті і легендах українського Інтернету", - заявили в адміністрації файлообмінника.

У повідомленні уточнюється, що ресурс не збирається запускатися під новим доменом.

При цьому в прес-службі заявили, що популярна опція EX-файли (анонімний обмін файлами) як і раніше буде доступна.

"Над новим рішенням ведеться робота. Це буде окрема платформа з безліччю додаткових функцій і покращеними можливостями продуктивності", - заявила команда Ex.ua.

Згідно з повідомленням, пошта на домені Ex.ua буде доступна до 31 грудня. Починаючи з 1 січня 2017 року, пошта буде доступна на новому домені.

Також команда Ex.ua планує запустити закрите файлове сховище.

"Прохання і інтерес користувачів почуті. Розглядається можливість запуску закритого файлового сховища. Про новий проект і його назву буде оголошено 21 грудня", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, 16 листопада файлообмінник Ex.ua оголосів про намір припинити роботу через новий закон "Про державну підтримку кінематографії в Україні".

Раніше силовики заявили про закриття ресурсу Fs.to через порушення авторських і суміжних прав.

Економічна правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі