Влада

Олексій Ясюнецький переміг у конкурсі на заміщення вакантної посади заступника голови Житомирської ОДА

6 December 2016, 20:10

У Житомирській облдержадміністрації 6 грудня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади на заступника голови – керівника апарату Житомирської облдержадміністрації. Переможцем став нинішній перший заступник Житомирського міського голови Олексій Ясюнецький. Окрім нього, участь у конкурсі брали ще двоє кандидатів – Ольга Пархомчук та Олександр Шегеда.

Про це повідомляють на сайті Житомирської ОДА.

«Кандидати пройшли три етапи конкурсу: тестування, вирішення ситуативних завдань та співбесіду. Всі троє кандидатів успішно пройшли тестування та були допущені до наступного етапу – вирішення ситуативних завдань. За результатами ситуативних завдань до співбесіди були допущені двоє кандидатів – Олексій Ясюнецький та Ольга Пархомчук. За результатом співбесіди, переможцем конкурсу став Олексій Ясюнецький. Ольга Пархомчук не пройшла третій етап, не набравши прохідний бал за питаннями, що стосуються безпосередньо роботи апарату ОДА», – йдеться у повідомленні.

Голова конкурсної комісії Ярослав Лагута подякував Ользі Пархомчук та запропонував їй брати участь у наступних конкурсах, адже вона показала достатній рівень знань у загальних питаннях.

Всі троє кандидатів на посаду підтвердили, що конкурс пройшов прозоро і чесно.

Після оголошення переможця конкурсу кандидати мають 10-денний термін на оскарження рішення комісії.

Далі результати направляються на попередній розгляд Адміністрації Президента України та погодження Кабінету Міністрів України. Після отримання погодження готується відповідне розпорядження голови облдержадміністрації.

Нагадаємо, посаду заступника голови – керівника апарату ОДА до вересня 2015 року займав Вячеслав Поліщук, в квітні 2016 року цю посаду зайняв Ігор Гундич, який з 27 жовтня – голова Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав 15 листопада 2016 року. Станом на 25 листопада жодна людина не подала документи на конкурс на заміщення вакантної посади заступник голови – керівника апарату. Зрештою, до кінця дня 1 грудня документи на конкурс подали троє претендентів, серед яких – екс-депутат Житомирської міської ради Ольга Пархомчук і перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі