Влада

Житомирський губернатор Ігор Гундич підписав розпорядження про конкурс на посаду свого заступника

16 November 2016, 15:15

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав розпорядження від 15.11.2016 №299-к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади».

Про це 16 листопада повідомляє прес-служба ОДА.

«Відповідно до документу, конкурс оголошено на зайняття вакантної посади заступника голови – керівника апарату Житомирської обласної державної адміністрації. Також затверджено Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади. Вимоги до професійної компетентності – вища освіта (рівень магістр), досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В», в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років та вільне володіння українською мовою», - йдеться у повідомленні.

Документи приймаються за адресою: м. Житомир, майдан ім.С.П.Корольова, 1, каб.216, до 18 год.15хв. 1 грудня 2016 року.

Конкурс проходитиме 6-7 грудня 2016 року (початок о 10 год.), м. Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 1.

Нагадаємо, посаду заступника голови – керівника апарату ОДА до вересня 2015 року займав Вячеслав Поліщук, в квітні 2016 року цю посаду зайняв Ігор Гундич, який з 27 жовтня – голова Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info,під час своєї першої прес-конференції 2 листопада Ігор Гундич повідомив про те, що у найближчі два місяці планує заповнити вакансії заступників голови облдержадміністрації. Відповідно до закону «Про місцеві державні адміністрації», заступники після призначення нового голови ОДА пишуть заяви про припинення своїх повноважень: станом на 9 листопада заяву на звільнення написав Ярослав Лагута, а перший заступник Геннадій Дмитренко вісля тривалої відпустки пішов на лікарняний.

Скрін з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі