Місто

В центрі Житомира почали встановлювати нову святкову ілюмінацію вартістю 1,1 мільйон гривень

7 December 2016, 18:13

Ввечері 7 грудня на центральних вулицях Житомира почали встановлювати нову святкову ілюмінацію. Впродовж кількох годин на вулиці Велика Бердичівська встановили два елементи нового освітлення. В подальшому встановлювати ілюмінацію планують вночі, оскільки роботам може заважати напруга у тролейбусній мережі.

У міській раді обіцяють прикрасити Велику Бердичівську від Соборного майдану до Старого бульвару до 10 грудня. Коли ж житомиряни зможуть оцінити нову святкову ілюмінацію в центрі Житомира – чиновники не беруться прогнозувати, але припускають, що вогні запалять разом із головною новорічною ялинкою на майдані Корольова.

«Як і обіцяв наш Житомирський міський голова Сергій Іванович Сухомлин, в цьому році місто буде прикрашене новою святковою ілюмінацією. Сьогодні перший день, коли ми почали виконувати роботи по її монтажу. Ілюмінацією буде прикрашена вулиця Велика Бердичівська, від майдану Соборного до Старого бульвару, вулиця Театральна – між вулицями Великою Бердичівською та вулицею Київською, та вулиця Київська – від майдану Соборного до Михайлівського собору. Крім того, з деяких технічних причин ми ще чотири елементи святкової ілюмінації розмістимо на вулиці Черняховського (Леха Качинського), від майдану Соборного до «Еко маркету». Якщо говорити про вартість святкової ілюмінації, враховуючи проектны роботи, авторські, технічний нагляд, виготовлення та монтаж, то загальна вартість робіт по її розміщенню складає мільйон сто (тисяч) гривень. Виконує роботи ТОВ «Укртехспецбуд-ТД», в нічний час. Це трошки затримує наші роботи, але до 10 грудня у нас задача вулицю Бердичівську прикрасити і вона буде прикрашена», - розповідає заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук.

Нагадаємо, головну новорічну ялинку Житомира обіцяли почати встановлювати 7 грудня, а відкривати традиційно 19 грудня, на день святого Миколая.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі