Події

Житомирські патрульні отримали тілесні ушкодження при затриманні чоловіка, якого розшукували за крадіжки

9 December 2016, 16:21

Патрульні затримали злодія, який перебував у розшуку за вчинення крадіжки в Бердичівському районі.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі патрульної поліції Житомира.

«8 грудня, близько 19 години, увагу патрульних привернув чоловік. За зовнішньою поведінкою людина не викликала жодного сумніви відносно причетності до вчинення того чи іншого карного діяння: чоловік поводив себе спокійно, його дії були урівноважені. Проте все ж мали місце обставини, які мотивували поліцейських до проведення перевірки. По результату оперативних дій патрульні встановили, що чоловік перебував у розшуку від листопада місяця поточного року Чуднівським відділенням поліції Бердичівського відділу ГУНП. Громадянин укривався від приводу до суду за порушеною кримінальною справою за статтею 185 ч. 3 ККУ: вчинення крадіжки, що поєднана з проникненням у житло.

При спробі патрульних затримати вказану особу, людина почала чинити опір працівникам поліції. В ході затримання інспекторам були нанесені тілесні ушкодження. При подальшій скоординованій роботі працівників правоохоронних органів особу вдалося обмежити в подальшому русі. Громадянина поліцейські доправили до міського відділку поліції. В ході проведення перевірки у особи працівниками слідчого підрозділу було виявлено набір інструментів. Громадянин був поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Відповідно до статті 345 ККУ «За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків» особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк», - розповіли у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info,у ніч на 8 грудня житомирські поліцейські побачили злодія, який вистрибнув з вікна першого поверху багатоповерхівки по вулиці Гоголівській.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі