Місто

Традиційний Різдвяний ярмарок у Житомирі відкриється 19 грудня і триватиме майже місяць

12 December 2016, 12:51

 У Житомирі 19 грудня планують відкрити головну ялинку міста на майдані Корольова, а разом з нею – і незабутній Різдвяний ярмарок, який проведуть уже втретє.

На житомирян і гостей міста чекають охайні будиночки, святкова ілюмінація і торгівля, ігри, розваги і справжнісінька резиденція святого Миколая, який з радістю прийматиме дітей. Це ярмарок новорічних сувенірів і подарунків, ласощів і смаколиків. Щодня на гостей чекають виступи творчих колективів, кінозал просто неба, ігрові та розважальні програми. У святкові дні обіцяють особливі сюрпризи.

Ярмарок триватиме з 19 грудня по 15 січня. Приходьте з родинами і друзями, на Різдвяному ярмарку не буде сумно нікому!

Захід відбудеться за підтримки Житомирської міської ради, Фонду родини Розенблат та за сприяння управління культури Житомирської обласної державної адміністрації.

Генеральний спонсор – Житомирський лікеро-горілчаний завод, спонсори - ЗАТ «Житомирські ласощі», «Кромберг енд Шуберт», «ЛаМода». Спонсор Резиденції Святого Миколая – ПП Fortress, спонсор дитячої локації – житловий комплекс «Домашній».

Партнери – ГО «Мьюзік Бразерс», ГО «Житомир, зроби голосніше».

Як повідомляв Житомир.info, цьогорічний Різдвяний ярмарок хочуть розділити на дві локації, а Житомирському меру й депутатам пропонують читати дітям казки в будиночку святого Миколая.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі