Влада

У райцентрі Житомирської області за бюджетні гроші збираються осучаснити готель

13 December 2016, 14:46

Влада Овруча Житомирської області збирається реконструювати отельний комплекс «Овруч», розташований на центральній вулиці міста, для чого проводить закупівлю проектно-кошторисних робіт.

Відповідне оголошення розмістили на сайті Держакупівлі.онлайн.

Замовник торгів - Овруцька міська рада, предмет закупівлі – «Виконання проектно-кошторисних робіт по об’єкту по об’єкту «Реконструкція  отельного комплексу «Овруч» по вул. Т.Шевченка,33 а в м. Овруч».

Розмір бюджетного призначення за кошторисом ( очікувана вартість закупівлі) -  100 тисяч гривень з ПДВ.

Згідно з технічними умовами, реконструкція готельного комплексу передбачає будівництво нового центрального входу, заміну вікон та дверей, реконструкцію системи опалення, водопостачання, водовідведення та електромереж, будівництво шатрового даху з мансардним поверхом, створення телефонної мережі, системи пожежної безпеки та будівництво пральні. Загальна площа реконструкції  - 2158 квадратних метрів.

Пропозиції можна подавати з 14 до 16 грудня 2016 року включно.

В умовах договору зазначено, що підрядник має право залучати до виконання частини проектних робіт третіх осіб (кваліфікованих спеціалістів чи спеціалізовані проектні організації) на умовах субпідряду.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році в Житомирі завершили утеплення і реконструкцію готелю «Спортивний», який знаходиться на території центрального стадіону «Полісся». 

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі