Події

У Житомирській області онук убив бабусю, яка дорікнула йому випивкою та поганим доглядом

14 December 2016, 13:33

 У Коростишівському районі Житомирської області онук наніс смертельні травми своїй бабусі.

Про це 14 грудня написав сайт головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Уранці 13 грудня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення про смерть 82-річної жительки села Кам’яний Брід. Бабусю знайшов мертвою в її ж оселі онук, який доглядав за старенькою. Парубок розповів прибулим правоохоронцям, що напередодні жінці було зле і вона навіть падала», - інформує поліція. 

На обличчі та тілі старенької дійсно були синці. Для встановлення причин її травмування було призначено судово-медичне дослідження. За висновком експертів, смерть пенсіонерки є насильницькою, про що свідчать множинні переломи ребер та інші травми, - пише відділ комунікації. 

У рамках досудового розслідування поліцейські розпочали першочергові заходи для встановлення всіх обставин події.

Зі слів начальника Коростишівського відділу поліції Дмитра Гаращенка, на місці події було проведено ретельний огляд, а також проведено опитування жителів села. Після зібрання певних відомостей та отримання попередніх висновків експертів у нанесенні смертельних травм літній жінці запідозрили 25-річного онука-доглядальника.

«Увечері 12 грудня хлопець навідався до старенької. Молодик був нетверезим, тож жінка зробила йому зауваження і поскаржилася на поганий догляд за нею. Чоловік розлютився та кілька разів вдарив її, від чого старенька впала. Парубок пішов з хати і повернувся лише зранку, виявивши, що бабуся вже мертва. Про це повідомив сусідку, а та викликала поліцію», - пише поліція на своєму сайті.

Молодика затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року у Житомирі 20-річний онук вбив бабусю, яка відмовилась дати йому гроші на розваги.

Фото Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі